Kıbrıslılar Birliği “Liberate Cyprus – Defeat Imperialism” podcast’ini başlatıyor

Kıbrıs'ı Kurtar - Emperyalizmi Yen

26.12.2023 – Kıbrıslılar Birliği olarak “Liberate Cyprus – Defeat Imperialism” (Kıbrıs’ı Kurtar, Emperyalizmi Yen) adlı podcast’imizin tanıtımını duyurmaktan mutluluk duymaktayız. Milli kurtuluş mücadelelerinin dünya çapında birbirine bağlı olduğuna ve uluslararası dayanışmanın özgürlük ve adalet arayışında önemli bir güç olduğuna inanmaktayız. “Liberate Cyprus – Defeat Imperialism” programının her bölümü, özgürlük mücadelesinin hem teorik hem de pratik yönlerini ele alarak Kıbrıslıların ve dünya çapındaki halkların emperyalizmin boyunduruğuna karşı deneyimlerini öne çıkaracaktır.

Podcast’lerde sadece bölgeye ve siyaset felsefesine dair güncel konular ele alınmayacak, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından önde gelen aktivist, sanatçı ve akademisyenler de yer alacaktır. Bu konuklar, destekçilerimizde ilgi uyandıran ve meraklarını körükleyen konuları ele almacağımız konularda bizlerle olacaktır.

Kıbrıslılar Birliği, küresel olayların karmaşıklığını anlamak için bütünsel bir bakış açısı ve kapsamlı bilginin gerekli olduğunun bilincinde olarak eğitim çalışmalarına değer vermektedir. “Liberate Cyprus – Defeat Imperialism” çeşitli platformlarında ve birçok sosyal medya kanalında yayınlanacak ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşabilecektir.

Yaşasın enternasyonal dayanışma!

Kıbrıslılar Birliği