Η Ένωσις Κυπρίων κυκλοφορεί το podcast «Liberate Cyprus – Defeat Imperialism».

Kıbrıs'ı Kurtar - Emperyalizmi Yen

26.12.2023 – Ως Ένωσις Κυπρίων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του podcast μας «Liberate Cyprus – Defeat Imperialism» (Ελευθερώστε την Κύπρο – Νικήστε τον Ιμπεριαλισμό). Πιστεύουμε ότι οι αγώνες εθνικής απελευθέρωσης είναι αλληλένδετοι σε όλο τον κόσμο και ότι η διεθνής αλληλεγγύη είναι μια σημαντική δύναμη στην αναζήτηση της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Liberate Cyprus – Defeat Imperialism» θα αναδεικνύει τόσο τις θεωρητικές όσο και τις πρακτικές πτυχές του αγώνα για ελευθερία, αναδεικνύοντας τις εμπειρίες των Κυπρίων και των λαών του κόσμου ενάντια στον ζυγό του ιμπεριαλισμού.

Τα podcast δεν θα καλύπτουν μόνο τρέχοντα θέματα σχετικά με την περιοχή και την πολιτική φιλοσοφία, αλλά θα περιλαμβάνουν επίσης κορυφαίους ακτιβιστές, καλλιτέχνες και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο. Αυτοί οι καλεσμένοι θα είναι μαζί μας για θέματα που προκαλούν το ενδιαφέρον και τροφοδοτούν την περιέργεια των υποστηρικτών μας.

Η Ένωσις Κυπρίων εκτιμά το εκπαιδευτικό έργο, αναγνωρίζοντας ότι απαιτείται ολιστική προοπτική και ολοκληρωμένη γνώση για την κατανόηση της πολυπλοκότητας των παγκόσμιων γεγονότων. Το «Liberate Cyprus – Defeat Imperialism» θα μεταδοθεί σε διάφορες πλατφόρμες και πολλά κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και θα μπορεί να προσεγγίσει ευρύ κοινό.

Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη!

Ένωσις Κυπρίων